Cases

Her er et lille udpluk af de spændende cases Contexter arbejder med.

Siden bliver opdateret løbende. 

Jeg poster intet content uden godkendelse af virksomheden. 

Manuskript til reklamefilm

Reklamefilm for Alge Expressen. Målet var en simpel præsentation og gennemgang af den enkelte ydelse filmen tog udgangspunkt i. De havde fået lavet filmen, hvorfor budskabet og målgruppen groft var defineret. Min opgave var at forfatte den tekst, der skulle speakes i filmen. Budskabet skulle stemme overens med overstående samt passe med konteksten, som her var målgruppen samt virksomhedens image.

Tekstforfatning

 

SEO-tekster til ny website

Hjemmesiden skulle opgraderes i takt med lanceringen af deres nye koncept. Der skulle derfor forfattes lange-, korte- og SEO-tekster til den nye website. 

Alle skulle kunne forstå, hvad det ville sige, og hvordan man kunne få fjernet alger og mos. Jeg begrænsede derfor brugen af fagtermer og formidlede deres viden ved brug af personlige pronominer og lette vendinger. 

Google skulle også plejes, hvorfor jeg også stod for tekstforfatning af deres landingpages. Her lukkede jeg for det meste øjne for kommasætning og korrekte grammatiske vendinger, da der her er fokus på specifikke vendinger, så alle dem der får behov for Alge-Stop’s hjælp nemt kan finde frem til dem. 

Gå til website

Visitkort 

Visitkort til 2tal Regnskab

Gitte fra 2tal Regnskab (@regnskabogfladesko på instagram) er en skøn dame at samarbejde med. Hun havde farvekoder, visuelt image samt ønsker klar og parat. Så jeg tog en tur i krea-boksen, hvorefter jeg fremsendte to forskellige forslag til Gitte. Det stod hurtigt klart for hende, at det skulle være dette design. Filen blev sendt til den lokale trykker og voila – nyt visitkort til Gitte 🙂 Skøn opgave – og skønt med en glad kunde. 

 

Grafisk arbejde


Helsides annonce til magasin


Annonce for hårdmetal virksomheden Fortiva. Teksten var forfattet. Min opgave var at udforme en simpel annonce, der stemte overens med virksomhedens eksisterende image. 

Bruger du SoMe? Det gør Contexter - følg med!


Kunder og samarbejdspartnere